Păstrăv în aluat de bere

Păstrăv în aluat de bere

Delicios, fix asa îi stă bine unui păstrăv proaspăt, îmbogățit de crusta aluatului de bere. De fiecare data cand gatesc peste ma gandesc doar la cum sa ii scot gustul in evidenta. Incerc cat pot sa gatesc pestele cu respect pentru carnea lui delicata. De ce aluat de bere? Pentru ca nu trebuie ou. Doar făină, sare, zahăr și bere. Este atat de dulce, delicat si foarte usor de facut, numai bun de pus repede pe masa. Trebuie un pic de experienta si atentie cu aluataul pentru a nu se desprinde de bucatile de pastrav. Păstrăvul în aluat de bere îl fac încă de acum vreo 20 de ani, când nu exista Facebook sau Google sau smartphone și internetul era prin dial-up pentru cine-și permitea.

Ingrediente

Instrucțiuni păstrăv în aluat de bere

  1. Se spală peștii și se usucă
  2. Aluatul se pregătește amestecând ingredientele pana la omogenizare
  3. Tăiem păstrăvul bucăți potrivite și învelim fiecare bucată în aluat
  4. Prăjim până devine auriu


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *