Vinete evantai prajite pane

Vinete evantai prajite pane

Toamna cand strangem roadele de multe ori raman vinete mai micute pe care le mai lasam un timp sa vada lumina soarelui tarziu. Astfel chiar daca sunt de dimensiuni mai mici se coc in profunzime. Nu le folosim la salata pentru ca sunt o idee mai tari in miez. Am descoperit ca prajirea lor in ou si crusta de fulgi de porumb, ca un snitel, le face foarte gustoase. O placere sa fie consumate cu diferite sosuri sau langa un piure de cartofi.

Instructiuni

  1. Vinetele se curata de coaja, pot fi si cu tot cu coaja;
  2. Le oparim 1-2 minute sa le inmuiem
  3. Le trecem printr-un amestec de ou cu putina faina, dorim sa ramana acet amestec pe ele;
  4. Apoi le tavalim prin fulgi de porumb pisati grosier;
  5. Le prajim in ulei incins pana devin aurii.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *