Cartofi taranesti cu ceapa si slanina

Cartofi taranesti cu ceapa si slanina

Cartofi taranesti prajiti cu ceapa si slanina afumata. Inca este frig afara asa ca m-am orientat tot spre aragaz in casa. Ploaia si frigul de afara mi-au amintit de pranzurile de la bunici, unde, dupa cateva ore de joaca afara in frig intram infrigurati si infometati in casa la o masa calda. Cartofii taranesti cu oua erau preferatii mei, mai ales cu o paine de casa calda, abia scoasa din cuptor. La tara nu prea sta nimeni sa taie cartofii pai ca la restaurant, de obicei cartofii taranesti se taie cuburi.

Ingrediente

Instructions

  1. Punem bucatele de slanina la topit in tigaie sau ceaun;
  2. Calim ceapa un timp in grasimea lasata de slanina;
  3. Adaugam cartofii (putem sa mai adaugam ulei sa ne fie mai usor la prajit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *