Peste la gratar cu spanac si mamaliga

Peste la gratar cu spanac si mamaliga

De data asta am avut pofta de peste si de spanac. Nu am avut nici peste nici spanac in curte asa ca am cumparat. Ce fac reclamele TV din om…

La acest fel de mancare merge orice peste de 250-400 grame. Nimic nu se compara cu un peste frumos asezat pe gratar si o portie generoasa de spanac cu mamaliguta, devenind astfel un fel de mancare sanatos si delicios.

Pestele si spanacul sunt elementele de baza ale farfuriei, iar acompaniate de mamaliguta ne fac sa ne amintim despre cum e sa traiesti la tara in armonie cu natura. Pestele fraged si aromat, spanacul tocat fin, gatit in unt cu ceapa calita devin astfel un minunat izvor de sanatate.

Ingrediente

Instructiuni

  1. Calim ceapa usor in unt peste care adaugam spanacul;
  2. Omogenizam la fierbere si adaugam laptele;
  3. Spanacul va lasa si zeama asa ca il mai lasam un timp la foc mic;
  4. Adaugam oul batut;
  5. Cand a scazut si a devenit mai consistent oprim focul si servim cu mamaliga.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *