Aripioare crocante
Aripioarele de pui, pentru mine, au ceva magic. Sunt gustoase in orice fel de mâncare, de la supe și ciorbe la tocănițe, sau, pur si simplu prăjite. Am cumpărat des de la KFC de poftă. Acum mi le gătesc singur în aer liber.
Nu se compară cu nimic savoarea grăsimii lăsate din piele la prăjire, aripioarele devin suculente în interior și crocante la exterior.
Ingrediente
Instrucțiuni
- Spălam și curățăm aripioarele
- Le punem intr-un baiț de bere, sos de soia, sare, condimente după gust
- Lăsăm la marinat la rece 1-2 ore sau peste noapte pentru dimineata
- Amestecăm ouăle cu puțină faina
- Pisam fulgii de porumb
- Trecem aripioarele prin ou și apoi le tăvălim în fulgii de porumb pisați
- Prăjim până devin aurii.
1 thought on “Aripioare crocante”