Tocanita de porc cu ceapa

Tocanita de porc cu ceapa

Tocana simpla de porc cu ceapa

De cand eram mic bunica ne servea mai ales iarna cu aceasta tocanita. Cum vecinii erau obisnuiti sa imparta atunci cand taiau un porc, era cea mai usoara sarcina sa gatesti ceva repede si usor pentru copiii infometati dupa sanius.

Dificultate:IntermediateTimp de preparare: 20 de minuteTimp de coacere, fierbere, prăjire:1 oră Timp de odihnire: 20 de minuteTimp total:1 oră 50 de minutePorții:4 porțiiCalorii:300 kcal Cel mai bun anotimp:Winter

Instructiuni

  1. Tocam o cantitate generoasa de ceapa (tinand cont si de cantitatea de ceapa, noi foloseam ceapa in cantitate dubla fata de cantitatea de carne)
  2. O calim in ulei pana la topire sau pana cand devine usor aramie
  3. peste ceapa calita aruncam rosii din bulion sau suc de rosii
  4. cand totul fierbe adaugam carnea si potrivim cu apa. Carnea de porc taiata cuburi nu trebuie sa fiarba mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *